fbpx
ECLON logo transparant wit

Vacature

Field service engineer

Dit ga je doen

‘Een uitdagende baan met veel afwisseling’.

Een mooie functie met het nodige reizen, zo kun je de ene dag zelfstandig opdrachten uitvoeren in de werkplaats en de volgende dag een dag/nachtdienst draaien op locatie. Je werkgebied betreft rotating equipment zoals gasturbines en compressoren maar ook industriële installaties veelal op skids of in containers.

Je taken bestaan onder meer uit

Dit ben jij

‘So far so good’, maar wat vragen we eigenlijk van jou?

Wat jou geschikt maakt voor deze functie is datgene wat jou een goede field service engineer maakt: Technisch onderlegd, flexibel en communicatief vaardig. Daarnaast vind je werken op locaties in binnen en buitenland een leuke uitdaging en heb je gevoel voor veiligheid en kwaliteit.

Jij

Waarom werken bij ECLON?

We zijn een internationaal georiënteerd bedrijf en komen op vele plekken. Veelal Europa, maar soms ook daar buiten. De vliegtickets worden betaald, wat is er nou mooier dan nog een paar vrije dagen opnemen om toch nog even rond te trekken daar? In overleg is een hoop mogelijk.

Er zijn diverse OEM bedrijven waarvoor ECLON werk uitvoert. Denk hierbij aan Siemens, MAN en GE. 

Wanneer je projectmatig op locatie werkt, wordt er over gewerkt. Tevens, omdat je in een hotel of appartement verblijft krijg je een vergoeding om die dag eten en drinken te halen. Doe je een beetje zuinig, verdien je een hoop tijdens een project op locatie. Of trek er op uit, dat is aan jou 😉

ECLON investeert in medewerkers. Naast de “basiscertificaten” zoals VCA, heftruck, hoogwerker en veilig hijsen, zijn er mogelijkheden in overleg om opleidingen te volgen. 

Denk bijvoorbeeld aan een lascursus, NDT opleiding of elektrische opleiding. 

Indruk werkzaamheden

Onderhouden van een gasturbine
Prefabricatie van een Biogas container
Inspectie van een gasturbine op locatie
Installatie van luchtkanalen in Canada
Previous
Next
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Solliciteer direct

Yes! Nog maar een stap om je sollicitatie in gang te zetten. Vul het onderstaande formulier in en ontvang binnen 72u reactie. 

Toch nog vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op. Bellen, mailen, via Linkedin, wat dan ook.