Reizen voor werk,

Grote opdrachtgevers,

korte communicatielijnen

Voorstelrondje

Over eclon

ECLON is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in rotating equipment en industriële installaties. Het bedrijf is opgericht in 2017 en zijn nu met 10 man totaal. 2 op kantoor, de rest werkt in het “veld”. Project teams worden met regelmaat aangevuld met ervaren ZZP’ers. 

Kenmerkend binnen ECLON zijn de korte communicatielijnen, openheid en eerlijkheid. We zijn een team en dragen dat ook graag uit. Wanneer er projecten in de werkplaats plaats vinden, drinken we op vrijdagmiddag een borrel. Werken we (langdurig) op locatie? Dan trekken we er samen eens op uit. Verder sluiten we jaarlijks het jaar af met een gezamenlijke kerstborrel. 

Komende jaren willen we doorgroeien tot ongeveer 12 man, wil jij nou onderdeel uit maken van deze groei? Bekijk dan onze vacatures. Nog wat meer lezen over ECLON? Bezoek dan onze corporate website of Linkedin

Waarom werken bij ECLON?

De benefits

We zijn een internationaal georiënteerd bedrijf en komen op vele plekken. Veelal Europa, maar soms ook daar buiten. De vliegtickets worden betaald, wat is er nou mooier dan nog een paar vrije dagen opnemen om toch nog even rond te trekken daar? In overleg is een hoop mogelijk.

Er zijn diverse OEM bedrijven waarvoor ECLON werk uitvoert. Denk hierbij aan Siemens, MAN en GE. 

Wanneer je projectmatig op locatie werkt, wordt er over gewerkt. Tevens, omdat je in een hotel of appartement verblijft krijg je een vergoeding om die dag eten en drinken te halen. Doe je een beetje zuinig, verdien je een hoop tijdens een project op locatie. Of trek er op uit, dat is aan jou 😉

ECLON investeert in medewerkers. Naast de “basiscertificaten” zoals VCA, heftruck, hoogwerker en veilig hijsen, zijn er mogelijkheden in overleg om opleidingen te volgen. 

Denk bijvoorbeeld aan een lascursus, NDT opleiding of elektrische opleiding. 

Eenvoudig en snel

Sollicitatieprocedure

procedure

Solliciteer

Stuur je sollicitatie op via de formulieren op deze website of via work@eclon.eu

Uitnodiging

Binnen 72 uur laten we weten of we je uitnodigen voor een gesprek

In gesprek

Om te kijken of we een geschikte match zijn

Contractvoorstel

Bij een match, ontvang je van ons een aanbod

Dennis Willems

JE contactpersoon

Je contact persoon

Mijn naam is Dennis Willems en ben binnen ECLON verantwoordelijk voor alle niet-technische zaken. Denk hierbij aan commercie, administratie en dus ook personeel. Heb je vragen? Schroom dan niet contact op te nemen. Of dit nou via Linkedin, mail of telefoon is… Ik ga graag het gesprek aan!