fbpx
ECLON logo transparant wit

Vacature

Monteur/lasser

Dit ga je doen

Je bent een handige Harry, daarom pas je zo goed bij ons. Je bent aan het zagen, boren en lassen. Je maakt de mooiste dingen voor de industriële sector. Soms breng je ze weg met de bus en aanhanger, op andere momenten laad je ze in een zeecontainer of op de vrachtwagen.

Op locatie ben jij ook, je weet immers precies hoe het in de werkplaats gebouwd is. Met een verreiker of bovenloopkraan haal je het er van af, mogelijk heb je de hoogwerker nodig om alles aan te sluiten. Je werkt zelden alleen, vrijwel altijd in duo waarvan een aanzienlijk deel in een team. Je werk is afwisselend in de werkplaats alsook op locatie in Europa of soms daarbuiten.

Dit ben jij

We zijn op zoek naar een ‘goeie keal’ of een ‘goeie deerne’. Wat verstaan we daaronder? Dat je -bereid- bent om bovenstaande werkzaamheden uit te voeren, en hier ook interesse voor hebt.
Kun je nog niet alles, of zelfs veel nog niet? Geen probleem, we leren je het graag.

Mag je nog niet rijden met een aanhanger, hoogwerker of verreiker? Een rijbewijs of certificaat haal je op onze kosten. Wat je wél mee moet brengen is een goede mentaliteit, de wil om te leren en een beetje humor.

Jij

Waarom werken bij ECLON?

We zijn een klein maar internationaal georiënteerd bedrijf en komen op mooie plekken binnen en buiten Europa. Het is echter niet alleen maar reizen of weg zijn, door de mix ‘binnen en buiten’ is er ook gewoon tijd voor je vrienden, hobby of gezin.

Bij drukte zetten we samen de schouders eronder en als we eens wat sneller klaar zijn dan verwacht knallen we elkaar af tijdens een potje Call of Duty op de bedrijfslaptop.

Je telefoonabonnement kun je ook opzeggen want vieze plaatjes naar je vriend(inn)en sturen kan gewoon met de zakelijke telefoon.

Je verdient een net salaris en je wordt er ‘niet slechter’ van als je buiten de deur aan het werk bent. Tenzij je alles opzuipt of het oudste beroep ter wereld in stand houd.

Indruk werkzaamheden

Prefabricatie van een Biogas container
Installatie van luchtkanalen in Canada
Assemblage tunneldeuren
Laswerkzaamheden
Assistentie bij onderhoud van een gasturbine
Previous
Next
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Solliciteer direct

Yes! Nog maar een stap om je sollicitatie in gang te zetten. Vul het onderstaande formulier in en ontvang binnen 72u reactie. 

Toch nog vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op. Bellen, mailen, via Linkedin, wat dan ook.